top of page
Foto-Tour&Tasting1.jpeg

Have a tour

 Dok Noord 

 Gent, België 

TOURS & TASTINGS

DBC_Tastings_edited.jpg

Kom ontdekken hoe ons bier brouwen meer is dan vier ingrediënten samen gooien op onze rondleidingen! We brouwen er naast heerlijk bier ook een filosofie en visie die veel breder en ambitieuzer gaat dan de Belgische (bier)grenzen!

BIER PROEVEN

En die visie gaan we uiteraard ook uitproberen! Met enkele proevertjes in de hand nemen we je mee door het verhaal van onze brouwerij en de geschiedenis en toekomst van wat bier was, is en kan zijn! Van heerlijk verfrissend tot rijk en complex!

GRAAG OOK IETS ETEN?

Start je een rondleiding tussen 11:00 & 14:00 of 17:00 & 21:00 kan je voor onze lunch/diner formule kiezen! Dan voegt ons grill & smoker restaurant RØK een heerlijke maaltijd op sharing plates toe! Deze bestaan uit een mix van heerlijk gegrild en gerookt vlees, vis en lekkere groentjes (met speciale dieet voorwaarden zoals glutenvrij, veggie, ... kan zeker rekening gehouden worden). Voor een rondleiding met eten buiten deze uren kan je rekenen op ons gourmet hamburger restaurant BØEF!

RESERVATIES, BOEKEN EN EXTRA VRAGEN

Om je zo goed mogelijk te ontvangen, hebben we het graag dat je ons op tijd een seintje geeft. Reservaties, boekingen en extra vragen gaan het makkelijkst als je een mailtje stuurt naar tours@dbc.gent! Vergeet zeker niet het aantal deelnemers, datum & uur, formule en eventuele bedrijfsgegevens te vermelden voor een nog vlottere regeling!

PRAKTISCH

Aantal
deelnemers

 

Minimum acht personen. Kleinere groepen voegen we vaak samen in het weekend dus contacteer ons sowieso! Groepen groter dan 20 deelnemers moeten we wel opsplitsen.

Duur
tour & tasting

Een Tour & Tasting duurt anderhalf tot twee uur. Voor de lunch/diner formule moet je al snel een uur extra rekenen.

 

Kostprijs
tour & tasting

Tour & tasting formule: 18,00 EUR, inclusief BTW per persoon

Kostprijs
incl. lunch/diner

Lunch/Diner Formule (incl. Tour & Tasting): 39,00 EUR, inclusief BTW per persoon

Annulaties

Volledige annulatie wordt enkel geaccepteerd tot 7 dagen op voorhand, anders wordt de helft van het geboekte aantal bezoekers in rekening gebracht.

bottom of page