top of page
Sfeer Røk BBQ

HAVE A BEER, HAVE A BITE

RØK BBQ &

BURGERS 

RØK BARBECUE & BURGERS

We zijn niet alleen creatief in onze brouwketels. Ook het eten mag net dat tikkeltje anders zijn. Laat je verrassen door:

RØK BARBECUE

Not your casual BBQ
 

RØK is een barbecueconcept waarbij vuur centraal staat. Low en slow worden verschillende ingrediënten gerookt in de Texaanse smoker. De grill in het restaurant laat zien dat onze koks vuur als geen ander kunnen beheersen. Hier wordt BBQ serieus genomen!

Vuur, rook, pure ingrediënten en gepassioneerde koks zorgen voor een regelmatig veranderend menu. Vis, vlees of vegetarisch, er is altijd een ruim aanbod. Kom alleen een bordje eten of laat je als groep verrassen door de royale sharing plates.

Catering

Open fire cooking kan uiteraard niet binnen in de hal, maar op evenementen laten de koks graag hun vuurbeheersing zien. Een volledig lam of varken boven het vuur, knapperige groenten gegaard in de kolen, gourmet hamburgers,.. voor ieder event kan de keuken een aanbod naar vraag generen. Wensen jullie RØK op jullie event? Stuur dan even een mailtje naar arthur@dbc.gent.

RØK Barbecue is open van dinsdag t.e.m. zondag van 12u tot 14u en van 18u tot 21u.

Volg RØK op facebook en instagram.

RØK BURGERS

Gourmet Burgers and bites from around the world

Zelf gemalen vlees, traag gegaarde kip, shiitakes, Berloumi (Berlaarse Halloumi), pulled pork, bacon en cheese … Het zijn maar enkele van de vele opties die tussen de broodjes (gemaakt door onze buren van Bakkerij Himschoot) belanden. In combinatie met verse potato wedges. Hartige comfort food, de hele dag door beschikbaar, om te matchen met jullie vers uitgeschonken bier!
 

Openingsuren RØK Burgers:

Di - Vr: 12u tot 15u & 17u tot 21u

Za - Zo: Doorlopend van 12u tot 21u


Volg RØK op facebook en instagram.

RESERVEREN


Je kan gemakkelijk zelf een tafel reserveren via onderstaand formulier of via de knop "Book A Table". Groepen groter dan 12 personen, gelieve te reserveren via rok@dbc.gent

Food foto zalm
Food foto vis
Food foto vlees
Food foto burger
Food foto groenten
bottom of page