top of page
20211206_AV_Sfeer Røk BBQ 2.jpg

HAVE A BEER, HAVE A BITE

 RØK/BØEF 

RØK/BØEF

We zijn niet alleen creatief in onze brouwketels. Ook het eten mag net dat tikkeltje anders zijn. Laat je verrassen door:

RØK

Not your casual BBQ
 

RØK is een barbecueconcept waarbij vuur centraal staat. Low en slow worden verschillende ingrediënten gerookt in de Texaanse smoker. De grill in het restaurant laat zien dat onze koks vuur als geen ander kunnen beheersen. Hier wordt BBQ serieus genomen!

Vuur, rook, pure ingrediënten en gepassioneerde koks zorgen voor een regelmatig veranderend menu. Vis, vlees of vegetarisch, er is altijd een ruim aanbod. Kom alleen een bordje eten of laat je als groep verrassen door de royale sharing plates.

Catering

Open fire cooking kan uiteraard niet binnen in de hal, maar op evenementen laten de koks graag hun vuurbeheersing zien. Een volledig lam of varken boven het vuur, groeten gegaard in de kolen, hamburgers,.. voor ieder event kan de keuken een aanbod naar vraag generen. Wensen jullie Rok op jullie event? Stuur dan even een mailtje naar arthur@dbc.gent.

RØK is open van dinsdag tot zondag van 12u tot 14u en van 18u tot 21u.

Volg RØK op facebook en instagram.

BØEF

Burgers and bites from around the world

Zelf gemalen vlees, traag gegaarde kip, shiitakes, berloumi, pulled pork, bacon en cheese … Het zijn maar een van de vele opties die tussen de broodjes gemaakt door onze buren van Himschoot belanden. In combinatie met verse patato wedges. Hartige comfort food de hele dag door beschikbaar om te matchen met jullie vers uitgeschonken bier.

BØEF is open van dinsdag tot zondag, telkens van 12u tot 21u.

Volg BØEF op
facebook en instagram.

FoodFotoOnder5.png
FoodFotoOnder3.jpg
FoodFotoOnder2.jpg
FoodFotoOnder4.jpg
FoodOnder.jpg
bottom of page