gedeelde passie

BEZOEK
DE BROUWERIJ

Bier is onze passie, en die delen we graag! Tijdens een brouwerijbezoek krijg je een blik achter de schermen. Daarna is het natuurlijk tijd om te proeven..

TOURS & TASTINGS

Covid-19 maatregelen

   symptoomvrij

Je bent heel welkom bij ons op voorwaarde dat je symptoomvrij bent (geen koorts, hoest, niezen, …). Vanzelfsprekend zal je tourmaster ook symptoomvrij zijn op het moment dat hij/zij jullie tour begeleidt.

    masker

Voor een brouwerijbezoek is een gezichtsmasker verplicht. We vragen je om zoveel mogelijk social distancing toe te passen, maar omdat dit niet altijd mogelijk is, vangen we dit op door het verplicht dragen van een mondmasker.

    ontsmetten

Bij aankomst in de brouwerij ontsmet je je handen. Tijdens de brouwerijtoer zal je je handen nog twee keer moeten ontsmetten, volg de instructies van je tourmaster.  We ontsmetten ook alle gevoelige oppervlakken na elke tour.

brouwerij

We starten met een rondleiding door onze brouwerij. Je komt meer te weten over onze ingrediënten en ons brouwproces.

proeven

Tijd voor praktijk na de theorie. Je krijgt een aantal proevertjes van onze bieren met bijkomende uitleg, proef-, bewaartips en andere interessante weetjes.

  food

Je kan er ook voor kiezen om van een volledige maaltijd bij ons te genieten. BØEF zorgt voor internationale fingerfood en RØK tovert voor jou sharing plates van vlees- vis- en groentengerechten uit de BBQ en smoker.

groep

Kan je zeven mensen verzamelen? Dat treft, we doen rondleidingen voor groepen vanaf minimaal acht personen.

duur

Voorzie voor de brouwerijtour en tasting ongeveer anderhalf uur. Als je kiest voor de maaltijd, dan neem je natuurlijk langer de tijd. Genieten is de boodschap!

prijs

Voor een brouwerijbezoek en proeven van vier bieren vragen we 18 euro per persoon. Als je kiest voor een brouwerijtoer met tasting en een maaltijd, dan betaal je 39 euro.

op maat

Heb je een speciaal verzoek? Een grote groep of graag een programma op maat? We zoeken samen naar de beste formule.

reserveer tijdig

Om je zo goed mogelijk te ontvangen, hebben we het graag dat je ons op tijd een seintje geeft.

meer info?