Gent. België. De wereldBEERLOVERS
OF THE WORLD,
UNITE...

België bierland? Natuurlijk! Maar we kijken ook graag over onze landsgrenzen heen. De inspiratie voor ons brewpub-concept vonden we in het buitenland.

https://www.dokbrewingcompany.be/wp-content/uploads/2018/07/Dok-brewing-company-glassware-1.jpg

van de brouwketel naar je glasVERS
VERSER
VERSST

Onze brewpub is een plaats waar je bieren kan proeven, maar ook waar we bier brouwen. Onze bieren worden afgevuld in vaten maar kunnen ook in een taptank worden gestockeerd van waaruit ze rechtstreeks getapt kunnen worden. Je kan ze dus supervers proeven. Geen lang transport, geen ongecontroleerde bewaaromstandigheden maar het meest verse gerstenat!

nieuwsgierig?30 TAPS

Je leest het goed, dertig taps. Daarop vind je natuurlijk onze eigen bieren maar ook onze eigenzinnige selectie van binnenlandse en buitenlandse bieren.

Ook vast op tap: een kombucha (gefermenteerde frisdrank), een cider en een cocktail van Dorst.

We hebben ook een mooie ‘flessen en blikken’ frigo waar je telkens nieuwe pareltjes kan vinden. Water, fris en wijn staan ook op ons menu.

onbekend maakt...HEBBEN JULLIE...?

(vul Belgische klassieker in)…Heel waarschijnlijk niet. We kiezen er net voor om je andere bierstijlen en andere smaken te laten ontdekken. Van zuur, fruitig en robijnrood over blond en hoppig tot donker met chocolade- en koffiearoma’s,…

Weet je niet waar te beginnen? Geen probleem! We zoeken samen met jou naar het  bier dat bij je past.

Om je keuzestress te besparen kan je bij ons ook een ’taster flight’ bestellen: een assortiment kleine proevertjes (10 cl) dat je zelf samenstelt.